Wydawnictwo Znak - Dobrze nam się wydaje

Hummusy i pasty

Konrad Budzyk

Hummusy i pasty

NOWE WYDANIE BESTSELLERA

Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty

Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk – weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu”. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.

Oprawa twarda

Format: 165x235

Liczba stron: 208

Wydanie: trzecie

Data pierwszego wydania: 2017-08-14

ISBN: 978-83-240-9981-8

Przeczytaj także

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty!
To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa!
>>> czytaj więcej

Recenzje

Dodaj własną recenzję
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.