wydawnictwo znak - Dobrze nam się wydaje

Eryk Wałkowicz

ErVegan. Roślinna kuchnia dla każdego

Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej!

Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.

A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste!

Oprawa twarda

Format: 170x234

Liczba stron: 240

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania: 2017-03-13

ISBN: 978-83-240-3740-7

Przeczytaj także

Wegański liberał
Na weganizm przechodzi się przeważnie z dwóch powodów - ideologicznego albo zdrowotnego. Eryk Wałkowicz, w blogerskich kręgach znany jako erVegan, twierdzi, że istnieje trzecia droga. Jego do bezmlecznej i bezjajecznej diety zaprowadziła ciekawość.
>>> czytaj więcej

Recenzje

Dodaj własną recenzję
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.