wydawnictwo znak - Dobrze nam się wydaje

Jolene Hart

Eat Pretty. Jedz i bądź piękna

Tłumaczenie: Aleksandra Żak

Nowa filozofia piękna

Opróżnij szafę pełną chemicznych kosmetyków i zadbaj o to, co masz w lodówce. Bo:
• zdrowe włosy to: orzech włoski, botwinka, kokos, maliny, pietruszka, seler
• płaski brzuch to: ananas, grejpfrut, karczochy, kiwi, szałwia
• piękna cera to: awokado, bataty, brzoskwinie, marchew
• doskonały nastrój to: pestki dyni, banany, cukinia, proso.

Jolene Hart na własnym przykładzie udowadnia, że prawdziwe piękno drzemie w każdej z nas. By zapomnieć o wahaniach wagi, przesuszonej skórze czy niedoskonałościach i rozbłysnąć pełnym blaskiem potrzebujesz tylko zdrowego, naturalnego pożywienia.
Będzie pięknie… i pysznie!

Oprawa miękka

Format: 160x200

Liczba stron: 208

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania: 2017-01-09

ISBN: 978-83-240-3783-4

Tytuł oryginalny: Eat Pretty

Tłumaczenie: Aleksandra Żak

Przeczytaj także

Wrogowie wdzięku
Jolene Hart na własnym przykładzie udowadnia, że prawdziwe piękno drzemie w każdej z nas. By zapomnieć o wahaniach wagi, przesuszonej skórze czy niedoskonałościach i rozbłysnąć pełnym blaskiem potrzebujesz tylko zdrowego, naturalnego pożywienia.
>>> czytaj więcej
Jak przetrwać zimę
Skopiuj tę listę i trzymaj ją gdzieś, gdzie będziesz mogła do niej zaglądać przez całą zimę, by krótkoterminowe cele mogły się zmienić w długoterminowe nawyki.
>>> czytaj więcej
Plan na wiosnę
Gdy rozpoczynasz kolejną porę roku, koncentrując się na planach dla piękna na najbliższe miesiące, jasno określasz kierunek podróży ku zdrowiu i urodzie. Skopiuj tę listę i trzymaj ją gdzieś, gdzie będziesz mogła do niej zaglądać przez całą wiosnę, by krótkoterminowe cele mogły się zmienić w długoterminowe nawyki.
>>> czytaj więcej
Odżywianie dla urody
Na rozgrzewkę pomówimy o podstawach. Produkty, które zjadasz, składają się z trzech głównych składników odżywczych: węglowodanów, tłuszczów i białek. Powinnaś dążyć do tego, by codziennie spożywać produkty zawierające najbardziej upiększające składniki z każdej z tych grup, bo niektóre węglowodany, tłuszcze i białka są gorsze od innych.
>>> czytaj więcej

Patroni medialni


Recenzje

Dodaj własną recenzję
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.